Kinderkunst

Workshops 2021

Jammer genoeg hebben we als Kunstcommissie Harenkarspel, in overleg met de scholen, moeten besluiten om ook de geplande workshops op de scholen in Dirkshorn, Stroet en Sint Maarten in het voorjaar van 2021 vanwege Covid-19 niet door te laten gaan.

Workshops 2020

De geplande workshops op basisscholen in Dirkshorn, Stroet en Sint Maarten in het voorjaar van 2020 zijn helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen rond het Covid-19.

Workshops 2019

Ook in 2019 heeft de Kunstcommissie Harenkarspel kinderen weer betrokken bij Kunst-op-locatie. Tijdens de voorjaarsvakantie van 18 t/m 22 februari 2019 zijn er leuke, creatieve workshops georganiseerd in Tuitjenhorn en Waarland. Tijdens Kunst-op-locatie zijn ook werkstukken van kinderen tentoongesteld.

 

Workshops 2018

In 2018 zijn er voor de eerste keer ook werkstukken van kinderen tentoongesteld tijdens Kunst-op-locatie. Deze werkstukken zijn gemaakt tijdens verschillende workshops voor kinderen van basisscholen in Warmenhuizen. De workshops zijn in de voorjaarsvakantie door de Kunstcommissie Harenkarspel georganiseerd.